Koriander

een kruid dat ik wel graag over m'n eten strooi
en dus heb ik deze week opnieuw een busseltje gekocht
alleen, je moet het dan wel vrij snel gebruiken, want na enkele dagen begint dat wel van zijn frisheid te verliezen en na één à twee weken kun je het weggooien (tenzij misschien als je het in een potje koopt).

in dat kader eens opgezocht of je koriander ook met spaghetti kon gebruiken en toen heb ik dit recept gevonden : spaghetti met koriander en avocado.
Gisteren na de schoonmaakwerkzaamheden dan dit maar eens klaargemaakt en ik moet zeggen, het viel best mee. Met sommige ingrediënten heb ik me wat vrijheden veroorloofd, maar grosso modo ben ik het recept wel redelijk trouw gebleven; enkel nog wat finetunen dus.
Het is een welkome afwisseling op spaghetti bolognese.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Honey Wilder (en toch ook Kay Parker)

Flashback tijdens het afwassen

Paul, 94 jaar en Molenbeekenaar